Sunday, 11 November 2012

Mengobati ilmu sihir dan pelaris

Assalamu'alaikum...!!

        Mungkin ini hanya sedikit ilmu tapi dapat kita pergunanakan dengan sebaik-baiknya, yang penting hati ihklas karena Allah. karena setiap penyakit pasti ada obatnya, kecuali mati.

Saudara-saudara sekalian, dalam kehidupan sehari-hari kita mungkin banyak masalah yang kita hadapi, dari gangguan segala mahkluk Allah, lebih parah lagi jika hal itu tentang sihir, sihir itu bukan suatu yang baru, sebab sihir itu asalnya dari syaitan, syaitan tidak pernah menyukai umat Islam dimanapun dia berada.
Mungkin dengan sedikit amalan-amalan ini bisa menjadi penawar kepada sihir tersebut. dapat menjadi benteng daripada serangan sihir, memajukan perniagaan kita, murah rezeki serta memelihara keharmonian rumah tangga.

      Rumah tangga yang diwarnai dengan bacaan ayat suci Al-Quran akan mendapat keberkatan dan rahmat Allah.
Amalkan berzikir dan membaca surah Al-fatihah jika hati tidak tenang,
selain itu kerjakan solat taubat, baca surah Al-baqarah dan setiap pagi jangan lupa memanjatkan do'a dan pertolangan daripada Allah.
Amalkan membaca surah Al-fatihah, tiga Qul, ayat kursi, Yasin ayat satu hingga sembilan, dan solawat syifa' dapat menjadi pagar dan penghalang daripada mereka yang berniat jahat terhadap kita,

      Syaitan akan lari dari rumah yang sering membaca surah al-Baqarah,
juga amalan berpuasa sunat pada hari senin dan kamis dapat mempercepatkan lagi do'a dimakbulkan Allah. Surah al-Imran ayat 31 ialah do'a kasih sayang, manakala surat Quraish dapat menjadi pelaris kepada perniagaan kita, Insya Allah.....!!

No comments:

Post a Comment

Berikan Komentar Anda!

Enter your email address:

Author-rights® by: QH

Baca Kami Juga

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks
notifikasi
close